H Πέννυ Μπαλτατζή στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός

Με τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της

Πιο ώριμη, μουσικά και δημιουργικά, η Πέννυ Μπαλτατζή κάνει μια στροφή στον ήχο και την εικόνα της προς πιο σύγχρονα μονοπάτια, λίγο πριν την κυκλοφορία  του νέου, 3ου στη σειρά και 1ου προσωπικού της άλμπουμ, την άνοιξη του 2018.

Μετά από ένα σύντομο ταξίδι με σταθμούς σε διάφορες μικρότερες πόλεις στην Ελλάδα, ολοκληρώνει τη χειμερινή της περιοδεία επιστρέφοντας στην Αθήνα και στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός – Upstairs, για 2 live, Σάββατο 24 & 31 Μαρτίου.

Ξυπνάς και είναι Κυριακή, λοιπόν, και η Πέννυ επιλέγει να μας ταξιδέψει στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά από τα παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα (Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι) και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία (Dedication του Μ. Χατζιδάκι, Ξύπνα Αγάπη Μου του Μ. Πλέσσα, Λαϊκο τσα τσα κ.α.), ενώ το setlist θα περιλαμβάνει και μερικά τραγούδια από το επερχόμενο της άλμπουμ – όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και «καθαρές».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.