Η LP επιστρέφει στην Αθήνα

Η LP επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Μαζί της εμφανίζονται οι Monophonics, Lola Marsh και Angelika Dusk

Η LP επιστρέφει!

Στο κλείσιμο του καλοκαιριού του 2016 την είδαμε σε μια συναυλία, που γέμισε με πάνω απο 6.000 κόσμο την Tεχνόπολη. Το gazarte, που έφερε την LP για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζει ξανά την αγαπημένη καλλιτέχνιδα για ένα live στις 12 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Όλα ξεκίνησαν εδώ με το “Lost on you” το οποίο έφτασε στο #1 όλων των Charts της Ελλάδας. Και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε μιλά για το… φαινόμενο LP. Μία ιδιαίτερη περσόνα η οποία αποδεικνύει διαρκώς το πολυδιάστατο ταλέντο ενός καλλιτέχνη. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μαγνητίζει το κοινό και ξυπνά τις αισθήσεις.

Μαζί της εμφανίζονται οι Monophonics, Lola Marsh και Angelika Dusk

Monophonics
Η πενταμελής, psychedelic soul και heavy funk μπάντα, από το San Fransisco της California που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό επιστρέφει οπλισμένη και έτοιμη για πολλά “Bang-Bang”. Με τραγούδια από την παλαιότερη δισκογραφία τους και από το album “In Your Brain” που τους τοποθέτησε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, καθώς και κομμάτια από το τελευταίο album τους “Sound of Sinning” υπόσχονται να παρασύρουν το κοινό για ακόμη μία φορά μέσα από τον ξεχωριστό ήχο τους.

Lola Marsh
Στις 12 Ιουλίου, η indie – pop μπάντα από το Tel Aviv, οι “Lola Marsh” θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους τo 2015 με το πρώτο τους single “Sirens” το οποίο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχε εκατομύρια streams φτάνοντας στο #5 των 10 Most Viral Tracks στην Αμερική. Το δεύτερο single τους “Υοu’re Mine” συγκεντρώνει πάνω από έξι εκατομύρια plays στο Spotify και ανέρχεται στο #3 των 10 Most Viral Tracks καθώς και στο top 3 των Μost Popular Tracks του Hype Machine’s.

Angelika Dusk
Mία μουσική αφήγηση με παλιά δικά της κομμάτια και νέα τραγούδια, από τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει το “Scream” και το “Drown Out The Light”, με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους​), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 31 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.