Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη

Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη

Συναυλίες που προσφέρουν μία ακόμη πολιτισμική ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή απόδραση

Ο Λόφος του Στρέφη ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι τις πύλες του στον πολιτισμό με τον κύκλο εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με νέο πολιτιστικό προφίλ ο Λόφος του Στρέφη θα φιλοξενήσει συναυλίες που προσφέρουν μία ακόμη πολιτισμική ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή απόδραση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, αναδεικνύοντας παράλληλα τον χώρο, την περιοχή και τους ανθρώπους της.

Καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα ανεβαίνουν στη σκηνή για να ενθουσιάσουν το κοινό, παρασύροντάς τους σε ένα μουσικό ταξίδι.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 26 Ιουνίου
Πρώτη φορά από τα παλιά

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης σε μια ακουστική συναυλία με ανέκδοτα και «πειραγμένα» τραγούδια τους.

Δευτέρα  3 Ιουλίου
Στις Γειτονιές του κόσμου…

Η Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διαβατήρια, ένα ταξίδι που περνά μέσα από οικείες μνήμες, αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια.

Δευτέρα  10 Ιουλίου
Αθήνα-Θεσσαλονίκη‐Κωνσταντινούπολη

Συναυλία με τους Rebeletiko

Τρεις πόλεις που μοιράζονται τις ίδιες θάλασσες. Τρία λιμάνια που ένωσαν τόπους και ανθρώπους σε μία πορεία καθώς το κύμα του Αιγαίου σμίγει με του Βοσπόρου. Τρεις φωνές που οδηγούν και φωτίζουν μικρές και μεγάλες ιστορίες των πόλεων.

Δευτέρα 17 Ιουλίου
Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων τιμά έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού, τον Σταύρο Ξαρχάκο, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του.

Ερμηνεύουν: Δώρα Λοΐζου και Μανώλης Σκουλάς

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.