Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντάει τη Λίνα Νικολακοπούλου στον Κήπο του Μεγάρου

Μια ονειρική συναυλία στον Κήπο με τα αγαπημένα τραγούδια της Λ. Νικολακοπούλου και καλεσμένη τη Μαρία Φαραντούρη

Τις φωνητικές δυνατότητες και το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο ενός ξεχωριστού νεαρού ερμηνευτή, του Θοδωρή Βουτσικάκη, αναδεικνύουν οι αγαπημένες δημιουργίες που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου από την 35χρονη πορεία της στο ελληνικό τραγούδι για την κοινή συναυλία τους στον Κήπο του Μεγάρου, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Μια ονειρική βραδινή «πτήση» με μουσική και παράλληλες προβολές, με δύο εκλεκτούς προσκεκλημένους: τη Μαρία Φαραντούρη και τον βιολιστή και συνθέτη Αντώνη Σουσάμογλου.

Η συνάντηση του Θ. Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου το 2014 δρομολόγησε τη συμμετοχή του σε δύο μουσικοποιητικά αφιερώματα στον ποιητή Γ. Σαραντάρη με τίτλο «Πνοές του Μάη» και «Οκτώ ρώσοι ποιητές τραγουδούν ελληνικά» σε μουσική Δ. Αλεξανδρή και παραγωγή-καλλιτεχνική διεύθυνση της Λ. Νικολακοπούλου.

Εδώ και δύο χρόνια, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ένας από τους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, συμμετέχει στις βραδιές λόγου και μουσικής που διοργανώνει η στιχουργός.

Επόμενο κοινό βήμα αποτελεί η συνεργασία τους σε μια νέα παραγωγή βασισμένη στη μουσική του πολυβραβευμένου ιταλού συνθέτη NicolaPiovani(όσκαρ για την ταινία La vita e bella). Πρώτη γεύση από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους είναι το τραγούδι «Πέτα στα όνειρά σου», το οποίο δίνει και τον τίτλο στις φετινές συναυλίες του Θοδωρή Βουτσικάκη που άρχισαν από τη γενέθλια πόλη του με μια πολύ επιτυχημένη εμφάνιση την άνοιξη του 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.