Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2018

Οι παραστάσεις από 127 γίνονται φέτος 87 και όλες οι ελληνικές θα έχουν αγγλικούς υπέρτιτλους

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά από 1η Ιουνίου έως 18 Αυγούστου. Η οπτική ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης αποτελείται από μια φιγούρα με τρία πόδια, που εκφράζουν τη διαφορετικότητα, τη συλλογικότητα και την κίνηση, το μάτι-θεατής και ένα πορτρέτο μιας πιθανής προτομής. Ο απρόβλεπτος συνδυασμός, πολύσημος και ανοιχτός σε ερμηνείες, παραπέμπει στη σκηνική δημιουργία ως πράξη μαγείας.

Οι παραστάσεις από 127 γίνονται φέτος 87 και όλες οι ελληνικές θα έχουν αγγλικούς υπέρτιτλους, κυρίως για να ενισχυθεί ο διεθνής χαρακτήρας της Πειραιώς 260. Επίσης, για πρώτη φορά, θα υπάρχουν για όλες τις ελληνικές παραστάσεις υπέρτιτλοι στα ελληνικά για κωφούς.

Η μείωση των παραστάσεων και η παρουσίαση ενός προγράμματος πιο συγκροτημένου και συγκεκριμένου θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή και επικοινωνία, στην καλύτερη διαχείριση της δουλειάς για τους εργαζόμενους.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

7 Απαντήσεις

  1. Γειά σας πιστεύω ότι είστε το καλύτερο site για τα πολιτιστικά δρώμενα. Μπράβο σας να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ποιότητα στις αναλύσεις και τις αναφορές σας.

  2. Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να παρακολουθώ μια παράσταση στην Επίδαυρο.
    Πέρσι είχα παρακολουθήσει τον Τζίμη Πανούση σε έναν μοναδικό ρόλο ,αυτόν του Τρυγαίου.Που να το ήξερα τότε ότι φέτος δε θα ήταν κοντά μας.
    Επίδαυρος!!!! Μοναδική εμπειρία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.