Αποκριάτικα Εργαστήρια από το Playroom

Το Playroom προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια χρωματιστή αποκριάτικη γιορτή

To Playroom θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας ένα μυστικό: οι απόκριες είναι η αγαπημένη του εποχή.

Για ποιο λόγο; Διότι η φαντασία ξεχύνεται στους δρόμους. Μικροί και μεγάλοι αλλάζουν ρόλους στη στιγμή. Μια κόκκινη μύτη ή ένα καπέλο από εφημερίδα αρκεί για να μας μεταφέρει σε άλλους χωροχρόνους.

Και το πιο σημαντικό: κανείς δεν μας κοιτάει με περιέργεια στο δρόμο όταν φοράμε τα χρωματιστά φτερά στην πλάτη.

Ελάτε να κατασκευάσετε μαζί του, τις πιο ιδιότυπες μάσκες με θέμα το Μαγικό Δάσος. Εξωτικά πουλιά και παραδείσια φυτά, ζώα που δεν έχει ξανασυναντήσει ο άνθρωπος και υπερμεγέθη καλόκαρδα έντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Project Space του six d.o.g.s. Στο τέλος των εργαστηρίων, κάθε μικρός καλλιτέχνης θα χορέψει γύρω από τον Κύριο Γαϊτανάκη, ειδικό προσκεκλημένο του Playroom, φορώντας τη δική του μοναδική χαρτο-στολή.

Προσοχή, προσοχή! Ελάτε με όρεξη για μεταμφίεση, αφήστε πίσω στο σπίτι τον καθημερινό σας εαυτό και ετοιμαστείτε για μοναδική διασκέδαση.

Μήνυμα από την ομάδα του Playroom: «Αυτό που μας κινητοποιεί είναι η αγάπη μας για την τέχνη και τα παιδιά, αλλά και η βαθειά μας πεποίθηση ότι μέσω της τέχνης ο άνθρωπος, εκφράζεται, δημιουργεί, διασκεδάζει και πειραματίζεται, αλληλεπιδρά γόνιμα με το περιβάλλον του και μαθαίνει να αποδέχεται και να συμβιώνει με το διαφορετικό. Καθώς τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς κριτές, επιθυμούμε να τους προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα. Το παιχνίδι είναι το βασικό μας εργαλείο και ο δικός μας δρόμος προς την εμπειρική μάθηση. Σας περιμένουμε να κάνουμε τις ιδέες πράξη!»

Το Playroom δημιουργήθηκε το 2010 από τις εικαστικούς Ιωάννα Γουζέλη και Αγγελική Μπόζου, απόφοιτες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, με στόχο να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσέγγιση και εξοικείωση του παιδιού με την σύγχρονη τέχνη. Μέσα από τη διοργάνωση καλλιτεχνικών φεστιβάλ για παιδιά και τις εύστοχες συνεργασίες με σύγχρονους καλλιτέχνες, το Playroom φέρνει το παιδί σε μια εκπαιδευτική, δημιουργική και κυρίως  ευχάριστη επαφή με την τέχνη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.