Μια παράσταση στα όρια του θεάτρου, της performance και του μουσικού event

«Αυτό το Σημείο της Γης» είναι μια παράσταση στα όρια του θεάτρου, της performance και του μουσικού event. Ένας ηθοποιός με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας δημιουργεί μια ανατρεπτική εκδοχή ενός κηρύγματος για την ελπίδα, τον άνθρωπο και το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νικόλας Χανακούλας εμπνέεται από το εμβληματικό κείμενο της γερμανικής δραματουργίας «Λέντς» (1839) του Γκέοργκ Μπύχνερ και φέρνει έναν ήρωα της ρομαντικής εποχής απέναντι στο κοινό του σήμερα. Μια περιπλάνηση στον κόσμο της μη-ασφάλειας. Υπάρχει χώρος για προφήτες σήμερα;

Η παράσταση χρησιμοποιεί πρωτότυπο κείμενο που πραγματεύεται τις έννοιες του κοινωνικού αποκλεισμού, της πίστης, της ματαιότητας και της αιώνιας ζωής.

Ο χώρος της παράστασης είναι η Αγγλικανική Εκκλησία, που παρότι γνωστός για τις μουσικές συναυλίες του, φιλοξενεί για πρώτη φορά μια θεατρική παράσταση.

Μια ιδιαίτερη παράσταση που μας αφορά όλους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-Ερμηνεία-Κείμενο: Νικόλας Χανακούλας
Δραματουργική Επεξεργασία: Έλενα Τριανταφυλλοπούλου
Μουσικός Σχεδιασμός: Γιώργος Κόλτσιου
Κοστούμι: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Βοηθός Σκηνοθέτη-Οπτικό Υλικό: Ευτυχία Ιωσηφίδου

Παραγωγή: Wrong Men
Συμπαραγωγή: SubUrban Images & Soundscapes

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

  1. Καλησπέρα. Ειμαι φοιτητρια του τμήματος θεατρικών σπουδών και θα ήθελα να παρακολουθησω την παράσταση αυτη. Δεχεστε ατέλειες; 10 ευρώ είναι αρκετά για φοιτητές. Σας Ευχαριστώ και καλο σας βράδυ 🙂 θα ερθουμε δυο ατομα. Αν υπήρχαν προσκλησεις θα ηταν πολυ καλύτερα για μας. Αν οχι, αν μπορείτε για τους φοιτητές να κάνετε καλύτερες τιμές αυτο θα ηταν καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.