Βασιλική Πασπαλά: «Προορισμοί»

Δέκα έργα ζωγραφικής με θέμα τη θάλασσα

Ταξίδια που καταλήγουν σε λιμάνι ή γίνονται όνειρο; Η Βασιλική Πασπαλά, καταθέτει τον προβληματισμό της μέσα από δέκα έργα με κύριο στοιχείο τους “Προορισμούς”, χρησιμοποιώντας σαν μέσο την θάλασσα. Η έκθεση ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί του Black Duck, από την Τετάρτη 19 Απριλίου έως την Τρίτη 2 Μαΐου.

Για κάποιους σημασία έχει κυρίως το ταξίδι. Η ζωγράφος επικεντρώνεται στο θαλάσσιο ταξίδι γιατί η θάλασσα της προκαλεί έντονα συναισθήματα. Άλλοτε φόβο και ταραχή, άλλοτε γαλήνη. Στη θάλασσα, όταν η άγκυρα ακουμπήσει στον βυθό, όταν ανοίξει η πόρτα του πλοίου και ο φάρος σου κάνει σινιάλο, είσαι εκεί, στον προορισμό σου, με αίσθημα πληρότητας, ευτυχισμένος κι έτοιμος μετά να βάλεις πλώρη για άλλους προορισμούς, άλλες συντεταγμένες στο χάρτη.

Κι αν το όνειρο σου ναυαγήσει, η άγκυρα μείνει μετέωρη κι εσύ χαθείς στην πορεία, μην απελπιστείς, θα υπάρχει πάντα μια πυξίδα εκεί κοντά να σου δείχνει το δρόμο, τον προορισμό σου…

Τα δέκα έργα της έκθεσης ζωγραφικής της Βασιλικής Πασπαλά είναι διαστάσεων 70×100 και τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι μείγματα με χρώματα λαδιού.

Συντελεστές

Επιμέλεια Έκθεσης: Άννα Πασπαλά – Αντώνης Θ. – Ελευθερία Κοντούλη (Techni Allios)
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μαραβέγιας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.