«Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» των Lorem Ipsum για 2η χρονιά

Γιοσίρου Γιαμαγκούσι

Μια μαύρη κωμωδία, αν και κανονικά τίποτα από αυτά που λέγονται δεν θα έπρεπε να προκαλούν γέλιο

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο VAULT και τη συμμετοχή της στο Bob Theater Festival υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών, η παράσταση «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» των Lorem Ipsum επιστρέφει στον Πολυχώρο VAULT για 2η χρονιά. Μια μαύρη κωμωδία, αν και κανονικά τίποτα από αυτά που λέγονται δεν θα έπρεπε να προκαλούν γέλιο.

Γιοσίρου Γιαμαγκούσι

Ο Γιοσίρου Γιαμαγκούσι, στην αναζήτηση του εξαφανισμένου πατέρα του Μινόρου, άθελα του γίνεται η αφορμή για να αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά ενός ολόκληρου χωριού. Τι κρύβουν οι κάτοικοι της Λακκοσπηλιάς; Τι ρόλο έχει παίξει στην ζωή του ήρωα η οικονομική καταστροφή ενός παραγωγού μεταξοσκώληκα; Ποιο ζαχαροπλαστείο έφτιαχνε τις καλύτερες νουγκατίνες της περιοχής; Γιατί ο Γιοσίρου μισεί τις πεταλούδες; Η παράσταση προσπαθεί να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάποιες φορές ανάλαφρο και χιουμοριστικό και άλλες πιο σοβαρό και σκοτεινό.

Γιοσίρου Γιαμαγκούσι

Lorem Ipsum ονομάζονται τα ακατάληπτα κείμενα, αυτά που δεν βγάζουν κανένα νόημα. Έτσι το 2011, όταν δηλαδή δημιουργήθηκε η ομάδα από μια παρέα φίλων που τους συνέδεε η αγάπη τους για το θέατρο και ειδικότερα για την κωμωδία, η απόφαση για το όνομα της ήταν μια εύκολη απόφαση. Έξι χρόνια αργότερα έχει στο ενεργητικό της 3 παραστάσεις, την Μπαλάντα ενός ευαίσθητου Δήμιου (2011 Θέατρο του ήλιου, 2013 Αλκμήνη), το Κόμη Sutra (2012 Αλκμήνη) και τον ‘Τόρνο’ (2015-16 Αλκμήνη), όλες σε πρωτότυπο κείμενο. Φέτος παρουσιάζει στοVAULT για 2η χρονιά την παράσταση «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι».

Γιοσίρου Γιαμαγκούσι

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Κεντρωτάς
Σκηνικά – Κουστούμια: Φανή Παλιούρα
Αφίσα: Γιάννης Κεντρωτάς
TrailerLorem Ipsum
Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Φίλιππος Λούβαρης, Ειρήνη Κουτουρούσιου, Φανή Παλιούρα, Αναστασία Μητρούση

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.