Δείξε μου το φίλο σου

«Δείξε μου το φίλο σου» στο Θέατρο Αθήναιον

Stand up Comedy με τους Ήρα Κατσούδα και Ανδρέα Πασπάτη

Το stand up comedy δίδυμο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Μετά το stand up comedy talk show, “The Comedians” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα και τις περσινές Sold out εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης παρουσιάζουν τα νέα τους κείμενα για έξι μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον.

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί στη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας.

Opening act: Cain

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και μικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το soldout κωµικό show «Ο Γάμος» που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Διοργανώνει βραδιές Open Mic. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.