Δημήτρης Σαμόλης – Ένα Σύμπαν στα μέτρα σου

«Δημήτρης Σαμόλης - Ένα Σύμπαν στα μέτρα σου» στο Σταυρό του Νότου Club

Με τραγούδια από το νέο του άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, την Τρίτη 7 Μαρτίου, θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του ελληνικού του άλμπουμ «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos Emi. Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από το ντεμπούτο του αγγλόφωνο άλμπουμ «Popetry» και φυσικά διασκευές από αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια.

Στη σκηνή θα είναι μαζί του στην κιθάρα ο Δημήτρης Σιάμπος, στα τύμπανα ο Δημήτρης Μποσινάκος, στο μπάσο ο Νίκος Βλάχος, στα πλήκτρα ο Αντώνης Παλαμάρης και στο σαξόφωνο ο Σπύρος Νίκας.

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος μέχρι που αποφάσισε να τα παρατήσει για να ασχοληθεί με το θέατρο. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να γράφει μουσική και στίχους και στις 16 Φεβρουαρίου του 2015 κυκλοφορεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο άλμπουμ του με 13 τραγούδια, με τον τρίσημο τίτλο «Popetry» (Pop-Poetry-Try).

Σχεδόν δυο χρόνια μετά, στις 13 Φεβρουαρίου 2017, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» με 10 τραγούδια ελληνικά αυτή τη φορά, σε μουσική και στίχους δικά του, ενώ σε ένα τραγούδι τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Τραγούδια με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο, ποπ ύφος του που άλλοτε μας κάνει να κουνιόμαστε ρυθμικά, άλλοτε να ταξιδεύουμε ψηλά σαν σε αερόστατο και άλλοτε να παρακολουθούμε βήμα βήμα τις ιστορίες που μας διηγείται με τον χαρακτηριστικό τρόπο γραφής.

https://www.youtube.com/user/dimitrissamolisVEVO/videos

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.