Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη – Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα

Μία συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συναντήθηκαν το Δεκέμβριο του 2015 στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Η παράσταση που ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε αποτελεί ένα «θέατρο τραγουδιών» που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος με συνοδοιπόρο επί σκηνής την σπουδαία λαϊκή μας τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη. Μια παράσταση που ένωσε τους δυο μεγάλους καλλιτέχνες, τους μουσικούς και το κοινό, θυμίζοντας τις αξίες και όσα μας δένουν, με την πάντοτε επίκαιρη τραγουδοποιία του Σαββόπουλου, αλλά και την αναφορά στο ηλεκτρικό, το παραδοσιακό και το λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Mετά από το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τραγούδια και χορούς, ανταμώματα και ξεφαντώματα, έρχονται την 1η Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για μία θριαμβευτική συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Ελάτε να τη ζήσουμε μαζί!

Η παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» θα κυκλοφορήσει σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση (2CD & 2DVD) την 1η Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Records.

Συντελεστές

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά)

Ηχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης Αλεξάκης
Φώτα: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας
Eκτέλεση παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου
Παραγωγή: Ελένη Καλέση

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 90 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.