Δωρεάν summer camp «Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!»

δωρεάν καλοκαιρινό camp από την Ορχήστρα των Χωμάτων

Ένα summer camp για παιδιά γεμάτο καλλιτεχνικές βιωματικές δραστηριότητες

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υποδέχεται το καλοκαίρι με το summer camp «Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!», από το φορέα «Η Ορχήστρα των Χωμάτων». Η δράση, η οποία θα υλοποιηθεί σε τρία Ανοιχτά Σχολεία, απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και πρόκειται για ένα summer camp γεμάτο καλλιτεχνικές βιωματικές δραστηριότητες!

Το summer camp, το οποίο είναι δωρεάν για όλους, θα απασχολήσει νεαρούς συμμετέχοντες στα Πετράλωνα, στη Γκράβα και στον Κολωνό με ένα πλήθος δραστηριοτήτων που χωρίζονται σε διαφορετικές θεματικές: εικαστικά, μουσική, θέατρο, περιβάλλον, παιχνίδια προαυλίου και πολλές, καθημερινές εκπλήξεις θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι συναρπαστικό για τα παιδιά της πόλης.

Η δράση “Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!”, υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.