Εορταστικές εκδηλώσεις… στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις περιμένουν επισκέπτες & επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνιδιάρικα ξωτικά, «αστέρια» του κινηματογράφου, αστείες σκιτσογραφίες και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις περιμένουν επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

Movie stars, Mickey & Minnie
Αυτές τις γιορτές το Αεροδρόμιο υποδέχεται δύο πολύ αγαπητά αστέρια του κινηματογράφου! Ο Mickey και η Minnie, φορούν τα «χριστουγεννιάτικά» τους και υποδέχονται επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου. Φωτογραφίζονται με τον κόσμο και μοιράζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις καλύτερες ευχές!

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Μπαλονοκατασκευές
Οι γιορτές είναι παραμύθι και ατελείωτο παιχνίδι για όλους! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και σκυλάκια, καμηλοπαρδάλεις, αρκουδάκια, παπαγαλάκια, καρδιές, λουλούδια, ξίφη και πολλά ακόμη, γίνονται το πιο μαγικό δώρο για τα παιδιά από το ξωτικό του Άι Βασίλη!

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Facepainting
H Άι Βασιλίτσα βάλθηκε να μεταμορφώσει τον κόσμο ξεκινώντας από τα παιδιά. Θα επιλέξουν τα χρώματα και τα σχέδια και η Άι Βασιλίτσα δεσμεύεται να βάλει όλη της την τέχνη για το πιο μαγευτικό αποτέλεσμα!

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Νταν το ξωτικό
Ο Νταν το ξωτικό είναι διαφορετικός από τους άλλους και έρχεται να διασκεδάσει και να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές του ικανότητες. Του αρέσει να παίζει, να χαίρεται και να μοιράζεται τις γνώσεις του. Μια διαδραστική χριστουγεννιάτικη παράσταση για όλους τους επισκέπτες και επιβάτες του Αεροδρομίου.

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 10:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Unplugged μελωδίες σαξοφώνου
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες βάζουν σε εορταστικό κλίμα όσους βρίσκονται στο Αεροδρόμιο και κάνουν τη διάθεσή τους παραμυθένια ταξιδιάρικη! Επαγγελματίας μουσικός αφήνει το μαγευτικό ήχο του σαξόφωνου να πλημμυρίσει το χώρο σε όλο το επίπεδο αναχωρήσεων, με γνωστά jazz κομμάτια και το αγαπημένο Fly me to the moon!

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00 – 14:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

Σκιτσογραφίες
Ένα ξωτικό με πολύ χιούμορ, δημιουργεί τις πιο εορταστικές γελοιογραφίες μικρών και  μεγάλων για να μας κάνει να δούμε με άλλα μάτια τον ίδιο μας τον εαυτό και μας αφήνει με το πιο όμορφο αναμνηστικό από τη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00 – 14:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.