Ζη το ελληνικό τραγούδι: Ο Διονύσης Σαββόπουλος με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες στη συναλία του «Όλοι μαζί μπορούμε»

Στόχος της συναυλία η συλλογή τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί της καλοκαιρινής συναυλίας με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο και προσφορά τροφίμων, μπορούν όσοι επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια.

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες».
Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους,  φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του. Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.

Με 12 από αυτούς, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς το “παρών” στην πρόσκληση αυτή.  Γιατί ζει και θα ζη το ελληνικό τραγούδι.

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συνεισφορά σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτοχρόνως, η συναυλία αυτή συμβολίζει τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα.

Θα είναι μια γιορτή. Με παρέες μικρών και μεγάλων και με καλοκαιρινό φεγγάρι . Γιορτή αλληλεγγύης. Γεμάτη από τραγούδια, με τον Διονύση Σαββόπουλο και την παρέα των φίλων του.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.