Ηλίας Ζούτσος Live: Κρητιδική Εποχή

«Ηλίας Ζούτσος Live: Κρητιδική Εποχή» στο six d.o.g.s

Ένα νέο μουσικό ιδίωμα, που συνδυάζει ήχους σύγχρονου αστικού τοπίου με αρχέγονες μουσικές φόρμες

Ο Ηλίας Ζούτσος παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Κρητιδική εποχή» που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία του Θανάση Παπακωνσταντίνου «Αχός» και φέρει τον ιδιαίτερο ήχο που συνθέτει τις βασικές μουσικές επιρροές του (κλασική, παραδοσιακή και ροκ).

Ο συνδυασμός της φωνής, όπως τη συναντάμε στην Κρήτη αλλά και στα πολυφωνικά τραγούδια του κόσμου, με τον ήχο της ακουστικής κιθάρας μέσα από πετάλια και εφέ, αποτελεί αφετηρία ανακάλυψης ενός νέου μουσικού ιδιώματος, που συνδυάζει ήχους σύγχρονου αστικού τοπίου με αρχέγονες μουσικές φόρμες.

Από το cd έχει ήδη ξεχωρίσει και οπτικοποιηθεί το τραγούδι «Τα κάλλη», ενώ από την πρώτη παρουσίαση του cd βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε ζωντανά το τραγούδι «Τα δυο σου μάτια» σε επιμέλεια των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη).

Με full μπάντα επί σκηνής -βιολί, μπάσο, τύμπανα και τον ίδιο στην κιθάρα, την κρητική λύρα και τη φωνή- παρουσιάζονται ακόμη κομμάτια από τον δίσκο του «Σημείο», αλλά και παραδοσιακά τραγούδια διασκευασμένα και εναρμονισμένα στο ιδιαίτερο ηχητικό περιβάλλον.

Συντελεστές

Βιολί, Φωνητικά: Μιχάλης Βρέττας
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τύμπανα, Κρουστά: Παναγιώτης Κατσικιώτης (Τσίκο)
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.