Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους

Στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο «Νύχτες Καλοκαιριού»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους τη Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018. Μια ακόμα υπέροχη συναυλία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.