Η Σάλπιγγα του Αγγέλου

«Η Σάλπιγγα του Αγγέλου» στο Θέατρο Όστρια

Οι θεατρικές παραγωγές των εκδόσεων Όστρια παρουσιάζουν το έργο του Χρήστου Ναούμ

Οι θεατρικές παραγωγές των εκδόσεων «Όστρια» απέκτησαν από εφέτος μόνιμη στέγη στο ομώνυμο θέατρο στα Ιλίσια (πρώην «Ελυζέ», οδός Νυμφαίου 10-12) και παρουσιάζουν για 12 μόνο παραστάσεις το έργο του Χρήστου Ναούμ «Σάλπιγγα του Αγγέλου», μια καταγραφή της σημερινής κοινωνίας που ασφυκτιεί στις παλιές πάγιες δομές της και παρουσιάζεται στο θεατή ωμή και βίαια, όπως είναι, ως τροφή για σκέψη.

O Τώνης, ένας ομοφυλόφυλος άντρας ρομαντικός και συναισθηματικός, δεν ψάχνει το εφήμερο σεξ αλλά έναν σύντροφο για να μεγαλώσει μαζί του ένα παιδί που θα κάνει με παρένθετη μητέρα. Ο πατέρας του εγκλωβισμένος στο αποδεκτό κοινωνικό μοτίβο έχει άλλα όνειρα για αυτόν και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Καταφύγιο βρίσκει στη μητέρα του, η οποία αποδέχεται την ιδιαιτερότητα του και παλεύει να απαγκιστρωθεί από τις παλιές προκαταλήψεις. Γνωρίζει τον Σίμο, έναν δικηγόρο που θέλει να περνά καλά, χωρίς δεσμεύσεις, πράγμα που οδηγεί τον έρωτά τους σε περίπλοκα μονοπάτια και τη Ρίτα που προσφέρεται να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού του, έναντι συμφωνημένης αμοιβής. Το όνειρο του Τώνη φαίνεται να πραγματοποιείται, όμως ο μικρόκοσμός του πρέπει να παλέψει για να επιβιώσει και η μητέρα του στην κρίσιμη στιγμή αναγκάζεται να πάρει την «αυτονόητη» κατ’ εκείνη απόφαση που θα κάνει τον γιο της ευτυχισμένο.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σίμος Παπαναστασόπουλος
Μουσική: Αναστάσιος Στέλλας
Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης
Παραγωγή: εκδόσεις Όστρια

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Στέφανος Κακαβούλης
Αλέξιος Κοτσώρης
Αλέξια Μπογδάνου
Ανδρέας Μαριανός
Ήριννα Κέρα

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.