Θίς. Επαναστροφή

Κοσμήματα και αξεσουάρ με βασικό υλικό την άμμο

Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων «Αναζητήσεις στην Ύλη» φιλοξενεί την έκθεση της ομάδας «Θίς», με τίτλο «Επαναστροφή».
Οι εκθέσεις αυτές οργανώνονται και φιλοξενούνται στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, με στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design.

Η ομάδα «Θίς» είναι μια ομάδα νέων designers που καινοτομεί δημιουργώντας κοσμήματα και αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό την άμμο.

Λίγα λόγια για την ομάδα «Θίς»
Η ομάδα «Θίς» δημιουργήθηκε από τους designers Δημήτρη Πέρρο και Δημήτρη Χατζησταμάτη. Ο Δημήτρης Πέρρος μετά τις σπουδές του εργάστηκε ως designer στα studio των Renato Montagner και Philippe Bestenheider για εταιρείες όπως Pirelli, Frag, DeSede, Varaschin και Moroso. Από το 2010 έως 2014 εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή και αργότερα ως Course Leader στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Interior and Living Design της Domus Academy στο Μιλάνο. Το 2014 επέστρεψε στην Αθήνα όπου συνίδρυσε το σχεδιαστικό γραφείο Sppl Project design. O Δημήτρης Χατζησταμάτης μετά τις σπουδές του εργάστηκε σε Αρχιτεκτονικά γραφεία, ενώ από το 2014 συνίδρυσε το σχεδιαστικό γραφείο Sppl Project design.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.