Μαρίζα Ρίζου – Μεγάλη Γιορτή

«Μαρίζα Ρίζου - Μεγάλη Γιορτή» στο Passport Κεραμεικός - Upstairs

Συνεχίζουν οι εμφανίσεις με κομμάτια από τον καινούριο της δίσκο

Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης, για τέσσερις μόνο βραδιές.

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου και για τέσσερα Σάββατα , η Μαρίζα και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του Passport Κεραμεικός – Upstairs, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους στο κέντρο της πόλης.

Λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου, δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου θα μεταφέρει για πρώτη φορά τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στη σκηνή.

Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δεν θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer.

Συντελεστές

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων:  Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα:  Γιώργος Κωστελέτος
Ακορντεόν/Φωνητικά:  Νίκος Σταδιάτης
Κιθάρες/Γιουκαλίλι:  Άγγελος Αϊβάζης
Σαξόφωνο:  Δημήτρης Καραγιάννης
Κόντραμπάσο/Ταραμπούκα:  Γιώργος Μουχτάρης

Υπεύθυνος Ήχου:  Γιάννης Παξεβάνης
Σκηνικά/Κοστούμια:  Ηλένια Δουλαδίρη
Κατασκευή Σκηνικών:  Γιάννης Δαλμάρας

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

  1. Η Ρίζου μου αρέσει πολύ. Πολύ ιδιαίτερη φωνή, φρέσκια και όλο ζωντάνια παρουσία, έχει κάτι που έλλειπε απο την σύγχρονη μουσική σκηνή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.