Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη

μουσικές δευτέρες

Ραντεβού με τη μουσική και την ψυχαγωγία σε μια όαση δροσιάς

Ο Λόφος του Στρέφη ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι τις πύλες του στον πολιτισμό με τις «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων αναδεικνύοντας το χώρο, την περιοχή και τους κατοίκους της.

Οι Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας των Αθηναίων και φέτος θα πραγματοποιηθούν τέσσερις Δευτέρες διαδοχικά, από 18 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τη Αθήνας θα ζήσουν μοναδικές μουσικές στιγμές, απολαμβάνοντας καλλιτέχνες και αθηναϊκές μπάντες σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες, κάποιες εκ των οποίων έχουν αφηγηματικό και ποιητικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 18 Ιουνίου
Αν η αγάπη ήταν δρόμος
Συναυλία με τον Γιώργη Χριστοδούλου
Με θεατρικότητα, χιούμορ και αφηγήσεις για τις κρυμμένες ιστορίες τραγουδιών που συγκινούν, ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι εξαίρετοι μουσικοί του θα θυμηθούν τραγούδια από την αρχή της πορείας του, γιορτάζοντας τα είκοσι του χρόνια στη δισκογραφία.
Συμμετέχουν: Χάρης Σταυρακάκης  ( πιάνο / ακορντεόν) και Κώστας Κλάγκος (κοντραμπάσο)

Δευτέρα 25 Ιουνίου
Φωνές γυναικών που αγάπησα
Μουσική παράσταση με αφηγηματικές αναφορές σε εμβληματικές γυναίκες από πολλά μέρη του κόσμου με την Ντομένικα Ρέγκου, που  θα ερμηνεύσει σε εννέα γλώσσες πασίγνωστα τραγούδια και τον Δημήτρη Βερύκιο σε ενδιάμεσα σχόλια για τη ζωή και τη δράση τους

Δευτέρα 2 Ιουλίου
Συναυλία με τα συγκροτήματα Mondegreen και Methexis
Οι αθηναϊκές μπάντες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους και αγαπημένα τραγούδια της ροκ μουσικής σκηνής. Ενδιάμεσα, νέοι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους, αλλά και ποιήματα αγαπημένων ποιητών από τα Εξάρχεια.

Δευτέρα 9 Ιουλίου
Συναυλία με τα συγκροτήματα Menta και Lench
Οι αθηναϊκές μπάντες του νεανικού κοινού παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους και αγαπημένα τραγούδια της ροκ μουσικής σκηνής. Ενδιάμεσα, νέοι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους, αλλά και ποιήματα αγαπημένων ποιητών από τα Εξάρχεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.