New Psych Fest: Blame Canada, The Bonnie Nettles, Lustin Jane & Cruel Αnagrams

Τέσσερις διαφορεικές μουσικές μπάντες στο An Club

Οι Blame Canada, The Bonnie Nettles, Lustin Jane και Cruel Anagrams την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στη σκηνή του An Club. 

Οι Blame Canada ξεκίνησαν ως ιδέα όταν ο Δημήτρης Δημόπουλος και ο Τάκης Αποστόλου πρωτοσυναντήθηκαν σαν κιθαριστικοί συμμαθητές πριν από περίπου 5 χρόνια. Η ιδέα της μπάντας σκόνταφτε σε, μουσικές και μη, υποχρεώσεις και αλλαγές μελών. Η σημερινή μορφή των Blame Canada υπάρχει από το 2015 με την προσθήκη του Μαρίνου Γεωργιόπουλου (φωνή), Φοίβου Κατσιφλώρου (τύμπανα) και Νίκου Γιαννούλη (μπάσο). Με τη σύνθεση αυτή έγιναν οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας και ηχογραφήθηκε το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “City we love to hate” που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2016. Η μουσική τους συνδυάζει indie rock και post-punk επιρροές με shoegaze και psych αναφορές στον ήχο.

Οι The Bonnie Nettles είναι μια μπάντα που συστάθηκε το 2015 στην Αθήνα (Άγιους Αναργύρους / Ανάκασα) από τους Anestis Nine και Dionisis Lounges. Ο ήχος τους ξεπηδά από τα 70s, και αποδίδεται στο κοινό “πειραγμένος” με στοιχεία νεοψυχεδελικής μουσικής και γκρουβάτου Jangle Pop ύφουςΗ επιρροή από την Garage κουλτούρα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που σε κάνει να πιστεύεις ότι διασχίζεις με μια κόκκινη Μάστανγκ το διαπολιτειακό ’90, πλησιάζοντας το Σηάτλ, έχοντας συνοδηγό τον Τζακ Κέρουακ. Σήμερα, τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούν οι John Patsis (Drums), Nick K.Vlachiotis (Guitar), Vagelis Falliera Karabelas (Percussion), Giannis Damianos (Bass), Dionisis Lounges (Vocals/Percussion), Anestis Nine (Guitar). Τον ήχο φροντίζει ο Nikolas Stavrianoudakis.

Οι Lustin Jane είναι μια ροκ μπάντα από τη Σπάρτη. Τον Οκτώβριο του 2012, ο Γιώργος (κιθάρες Vocals), Σαμ (Κιθάρες), Ιωάννης (μπάσο) και Γιάννη Μητράκος (τύμπανα), αποφάσισαν να σχηματίσουν μια μπάντα για να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική. Μετά από αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, μπήκαν στο στούντιο για την πρώτη τους ηχογράφηση. Τον Μάιο του 2016 κυκλοφορούν, το Taste(EP)! Τώρα, δουλεύουν πάνω σε καινούργιο υλικό και δίνουν συναυλίες για την προώθηση του Taste (EP).

Οι Cruel Anagrams είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που ξεκίνησαν να παίζουν μουσική στα πλαίσια ενός προγράμματος σωφρονισμού κατ’οίκον. Χρησιμοποιούν κιθάρες, πλήκτρα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις όποιες φωνητικές τους ικανότητες για να συνθέσουν και να αναπαράγουν τα τραγούδια τους. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει ενώπιον κοινού. Ο ήχος τους ενσωματώνει στοιχεία από ένα μεγάλο εύρος μουσικών ειδών που κυμαίνεται από το post punk, την electronica και το no wave ως την avant garde pop και την country.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.