Η Μόνικα παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο της single «Hey Hallelujah»

Παρέα με την full band της «Planet Tiki» και special guest τον Moa Bones

Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους στην Αθήνα.

Η μπάντα που τη συνόδευσε σε όλες τις συναυλίες των τελευταίων δώδεκα μηνών, για την προώθηση του «Secret in the Dark» (που επανακυκλοφόρησε με παγκόσμια διανομή από την Other Music και την Fat Possum τον Οκτώβρη που μας πέρασε), σε Ευρώπη και Αμερική κάνει επιτέλους στάση και στην Αθήνα. Μέρος του show μπορεί κανείς να δει καταγεγραμμένο στο σχετικό επεισόδιο της περίφημης σειράς Tiny Desk του διεθνούς ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει όλα τα παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια παιγμένα σε νέες ενορχηστρώσεις, και εκτελεσμένα από Αμερικανούς μουσικούς που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με ονόματα όπως Aloe Blacc, Νick Waterhouse και την οικογένεια της Daptone Records και μοιράζονται για δεύτερη φορά την σκηνή με την Μόνικα στην Αθήνα, μετά την προπέρσινη συναυλία στο Ηρώδειο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.