«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»: Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα

Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω

Ο φόβος της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ήρωας της παράστασης μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα.

100 ρολοι - Δημήτρης Φραγκιόγλου 5

Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία…

Η παράσταση, αφού παίχτηκε στο AthensComedyFestival, στο πρώτο ComedyFestival στην Αλεξανδρούπολη, στο θέατρο act στην Πάτρα και στο θέατρo Άβατον στην Αθήνα και αφού έκανε περιοδεία σε Ηράκλειο, Χανιά, Ναύπακτο, Νάξο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα και Αίγινα, επιστρέφει τη φθινοπωρινή σεζόν στην Αθήνα, κάθε Τετάρτη στο Bios, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα θεατρικό μονόλογο γεμάτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τα κείμενα μαζί με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ την μουσική έχει γράψει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Συντελεστές

Κείμενο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Χριστίνα Παπαδάκη, Δημήτρης Φραγκιόγλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Επιμέλεια κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη

Επιμέλεια σκηνικού: Μαρία Αλανιάδη

Φωτογραφίες: Βασίλης Ζαβέρδας, Βαγγέλης Τσινιάς, Ελένη Κερολλάρι

Βίντεο: Περικλής Παπανδρεόπουλος

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

5 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.