Οι “City of the Sun” στο Gagarin για το τελευταίο live του καλοκαιριού

Οι City of the Sun στο Gagarin για το τελευταίο live του καλοκαιριού.

Ένα ορχηστρικό τρίο από indie, rock, flamenco και post-rock ηχοχρωμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι City of the Sun κατάγονται από τη Νέα Υόρκη και αποτελούν ένα ορχηστρικό τρίο που προσμειγνύει μουσικά είδη σε ένα αμάλγαμα indie, rock, flamenco και post-rock ηχοχρωμάτων, συντελώντας σε ένα πολυσυλλεκτικό world-music αποτέλεσμα.

Σχηματισμένοι το 2011 από τον κιθαρίστα John Pita, οι City of the Sun αποτελούνται επίσης από τον Avi Snow (κιθάρα) και τον Zach Para (κρουστά). Έχοντας αναπτυχθεί μουσικά και καλλιτεχνικά ως μουσικοί δρόμου στην γενέτειρά τους, Νέα Υόρκη, έλαβαν για πρώτη φορά αναγνώριση και προσοχή από ένα μεγαλύτερο κοινό, παίζοντας σε ένα TED conference του 2013.

Οι City of the Sun στο Gagarin για το τελευταίο live του καλοκαιριού

Από τότε, οι City of the Sun εμφανίστηκαν ως headliners και πραγματοποίησαν sold-out shows σε σημαντικά venues της Νέας Υόρκης όπως το Gramercy Theater και το Brooklyn Bowl, έπαιξαν σε μουσικά festivals – ορόσημα όπως τα SXSW, Firefly, CMJ και το festival του CBGB’s μεταξύ άλλων. Εμφανίστηκαν ως support των Charles Bradley και Gregg Allman, ενώ έχουν μακροχρόνια συνεργασία με την πλατφόρμα της Sofar Sounds και τις Godin Guitars, τις οποίες και χρησιμοποιούν.

Το ντοκιμαντέρ “The C Word” που σκηνοθετήθηκε από την Meghan O’Hara με τον Morgan Freeman σε ρόλο αφηγητή, συμπεριλαμβάνει music score σε σύνθεση των John, Avi και Zach. Το 2016 οι City of the Sun κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο LP τους “To the Sun and All the Cities in Between”, φτάνοντας στη θέση #12 του Billboard Jazz Albums chart. Το single “Everything” έφτασε στη θέση #2 του US Viral 50 chart του Spotify και στη θέση #5 του Global Viral Chart της ίδιας πλατφόρμας, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια αναπαραγωγές μέχρι σήμερα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.