Οι Fool in the Box παρουσιάζουν το τρίτο album τους στο Temple

Το αθηναϊκό power trio, επηρεασμένο από τον ροκ ήχο των 90’s

Οι Fool In The Box παρουσιάζουν τη Παρασκευή 30 Μαρτίου στο Temple, την τρίτη δισκογραφική τους δουλειά (πρώτη σε βινύλιο) που αυτή τη φορά φέρει ως ειδικό παράσημο στο εξώφυλλο τη σφραγίδα του καλλιτέχνη Matt Mahurin, ανθρώπου πίσω από τη σκηνοθεσία video clips μπαντών όπως οι Alice in Chains, Soundgarden, Metallica, U2, Peter Gabriel και πολλών άλλων, όπως και δημιουργό εξωφύλλων για τους Muse, Tom Waits, Ramones και Ozzy.

Fool in the Box

Το Αθηναϊκό power trio, Απόλλωνας Αβατάγγελος,  Άγης Βουγάς, και Γιώργος Ράδος, επηρεασμένοι από τον ροκ ήχο των 90’s τον οποίον κατέχουν βιωματικά λόγω ηλικίας και ακουσμάτων, και με επιρροές που προέρχονται εξίσου από τον rock, τον pop, τον jazz και τον progressive χώρο, οι Fool In The Box δημιουργούν “τη ζεστασιά του γνώριμου”.

Στη σκηνή του Temple θα παρουσιάσουν ζωντανά ολόκληρο το τρίτο album τους, που θα διατίθεται αρχής γενομένης από την ίδια ημέρα, σε μορφή βινυλίου, καθώς και κομμάτια από τις προηγούμενες δουλείες τους σε ένα live… for  Fools.

Τη συναυλία θα ανοίξει το κουαρτέτο των Borderline Syndrome από την Αθήνα. Κινούμενοι στο χώρο της προοδευτικής, σκληρής μουσικής οι Borderline  δεν διστάζουν να πειραματιστούν και δεν φοβούνται το νέο και το διαφορετικό, συλλέγοντας στον ήχο τους στοιχεία από progressive και math rock ως post metal και contemporary jazz.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.