Οι Fundracar live στο Athens View / Roof Top Art Project

Fundracar

Με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξής τους

Δέκα χρόνια πέρασαν και το διαστημόπλοιο των Fundracar ακόμη ταξιδεύει στον γαλαξία. Μοιάζει σαν χτες που μέσα από μικρά (τηρουμένων των αναλογιών) εκκωφανικά big bangs, γεννήθηκαν κολασμένα riffs, συμπαγείς μπασογραμμές, βουκολικά πνευστά και έξαλλα synths, με την ώθηση των οποίων το διαστημικό επιβατηγό εκτινάχθηκε σε ένα πολυμουσικό σύμπαν, φτιαγμένο από ψυχότροπα, πυρίτιδα, γλυκερίνη κι αγιασμό.

Οι Fundracar δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη μουσική ή τον στίχο τους (αν και είναι και στα δύο εκστατικά αιρετικοί), αλλά με τη διεργασία, τη μεταφυσική τελετή που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Χορευτική reggae, γκρουβάτη dub, βρώμικη rock, συμπαντική ψυχεδέλεια και αντικαθεστωτική punk, ανακατεύονται μέσα στη μαρμίτα ενός από τα πιο ιδιαίτερα εγχώρια σχήματα του σήμερα, του αύριο και του χτες, δημιουργώντας αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν psy reggae trippy dub. Η εμπειρία στραγγίζει τον θεατή, του αφαιρεί κάθε ψήγμα βιοενέργειας και τον παραδίδει αμαχητί στην απόλυτη συναυλιακή εμπειρία.

Έχοντας γυρίσει την Ελλάδα χίλιες και μία φορές κι έχοντας καταφέρει να επηρεάσουν αρκετούς εκ των μεταγενεστέρων τους, με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξής τους, οι Fundracar, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια, εν πλήρει απαρτία, συνοδεία αγαπημένων φίλων και εξεχόντων καλλιτεχνών. Η βραδιά του Σαββάτου 23 Ιουνίου, θα αποτελέσει όπως πάντα, μία άκρως πνευματική, μουσική τελετουργία ή απλά τη μεγαλύτερη συναυλία τους μέχρι την επόμενη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €
tags / Fundracar

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.