Οι Pulse R στο Ίλιον Plus

Οι Pulse R στο Ίλιον Plus

Μαζί με τους heavy southern rockers «Sober on Tuxedos» και τους heavy rockers «Deathcrop Valley»

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, οι Pulse R θα παρουσιάσουν ζωντανά το «In Chains» στη σκηνή του Ίλιον Plus, σε μία βραδιά για τους ίδιους και για όσους τους ακολουθούν, ενώ φίλοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τους συνοδεύσουν επί σκηνής.

Επηρεασμένος από το πρωτόλειο hard rock, το grunge κίνημα των 90’s και το Αμερικανοτραφές rock των 00’s, ο ήχος του άλμπουμ «In Chains», σηματοδοτεί το ντεμπούτο full length album των alternative metallers Pulse R.

Η κυκλοφορία του παρθενικού δισκογραφικού πονήματος του ανερχόμενου 5-piece από την Αθήνα, στα τέλη του 2016, μέσω της εγχώριας δισκογραφικής Music Links Knowledge, σηματοδοτεί μια αλλαγή σελίδας για το group, που πλέον ξεκινάει να χαράζει τη δική του πορεία στο εγχώριο εναλλακτικό μουσικό underground.

Στο live θα συμπράττουν με δύο μπάντες αγαπημένες στους ίδιους, τους heavy southern rockers Sober on Tuxedos, και τους heavy rockers Deathcrop Valley.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.