Οι We.Own.The.Sky & οι Allochiria μαζί στη σκηνή του Temple

Δύο δυνατά ονόματα του εγχώριου instrumental ήχου μοιράζονται για πρώτη φορά τη σκηνή

Δύο δυνατά ονόματα του εγχώριου instrumental ήχου μοιράζονται για πρώτη φορά τη σκηνή – we.own.the.sky και Allochiria συμπράττουν σε ένα εκρηκτικό double-bill στο Temple Athens, την Κυριακή 3 Ιουνίου. Κάθε μπάντα θα παρουσιάσει ένα full set με παλιό και νέο υλικό.

Οι we.own.the.sky σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2010. Κινούμενοι αρχικά σε πιο «πατροπαράδοτα» post-rock μονοπάτια, δεν άργησαν να υπερβούν τα στενά όρια του ιδιώματος, αναμειγνύοντας ετερόκλητα μουσικά είδη και ιδέες, από ambient ηχοτοπία μέχρι μοντέρνα metal riffs. Το αποτέλεσμα είναι μια ηχητική παλέτα που υπερβαίνει τις φόρμες των επιμέρους στοιχείων της, δημιουργώντας μια φρέσκια πρόταση με κύριο άξονα τη μελωδία.

Οι Allochiria ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple με σκοπό να παρουσιάσουν ζωντανά κομμάτια από τις δύο κυκλοφορίες τους, καθώς και καινούργιες συνθέσεις, μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και λίγο πριν τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Η μουσική τους συνδέεται συχνά με συγκροτήματα του post-metal κινήματος όπως Neurosis, Isis, Cult of Luna και Amenra, ενώ η θεματολογία τους αφορά τον άνθρωπο ως κοινωνικό ον, τη διαφθορά που τον χαρακτηρίζει στις σύγχρονες κοινωνίες, την επίπονη ρουτίνα, τις μάταιες δυσκολίες, καθώς και πώς αυτό επηρεάζει τον κόσμο γύρω του.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.