Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα»

Κανταδα-Γιώργης Χριστοδούλου

Μία καντάδα με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Ραπίτη, Cole Porter και τις ιστορίες των δημιουργών τους

Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.

Στη μέση ενός γεμάτου χειμώνα, με παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα για το νέο του βιβλίο-cd “Ο Αττίκ στο Παρίσι”, με τα ακυκλοφόρητα πρώτα τραγούδια του Αττίκ, ο τραγουδοποιός επιβιβάζεται στο Τρένο στο Ρουφ για να παρουσιάσει το μουσικό project «Καντάδα», να ερμηνεύσει κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του και να υποδεχτεί καλεσμένους-έκπληξη.

Στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express, θα φιλοξενηθεί η «Καντάδα» με αφηγήσεις, τις ιστορίες κάθε τραγουδιού, έναν ιδιαίτερο καλεσμένο τη φορά και τη συνοδεία του Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και στο ακορντεόν. Με μια επιλογή ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου – με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Ραπίτη, Cole Porter και τις ιστορίες των δημιουργών και των έργων τους – ο τραγουδοποιός θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα, με τη θεατρικότητα της ερμηνείας του, ενώνοντας τους θεατές και προσκαλώντας τους να σιγοτραγουδήσουν μαζί του.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου guest η Τέτη Κασιώνη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.