Ο Daddy G των Massive Attack στην Αθήνα

Μαζί του στα decks οι Blend Mishkin, Dj Snatch, Lilis Dimitris & Steph

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον Daddy G των Massive Attack. Ο Daddy G μοιράζεται τα decks με τον Blend Mishkin, τον DJ Snatch, τον Dimitris Lilis και τον Steph σε ένα ολονύχτιο αποχαιρετιστήριο πάρτι.

O Grant Marshall aka Daddy G ξεκίνησε στη δεκαετία του ‘80 να πειραματίζεται με τη μουσική συμμετέχοντας στους Wild Bunch, ένα soundsystem στο Μπρίστολ πολύ διαφορετικό για την εποχή. Οι επιρροές στα πάρτι των Wild Bunch ποίκιλλαν από reggae μέχρι punk, δίνοντας έμφαση στους αργούς ρυθμούς και στην ηλεκτρονική ατμόσφαιρα. Εκεί ο Daddy G γνωρίζει τον Robert Del Naya και τον Andrew Vowles και σχηματίζουν τους Massive Attack , οι οποίοι σηματοδότησαν τη μουσική εξέλιξη της δεκαετίας του ’90. Μαζί με τον Τricky και τους Portishead εισήγαγαν για πρώτη φορά τον όρο trip-hop και καθιέρωσαν τον ήχο του Μπρίστολ.

Ο Daddy G, γνωστός ως DJ πριν την τεράστια επιτυχία των Massive Attack, θεωρεί ότι ένας καλός DJ πρέπει να κάνει τον κόσμο να χορεύει επειδή το νιώθει.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.