Ο DJ Frenic σε ένα show ηλεκτρονικής μουσικής

Ο DJ Frenic σε ένα show ηλεκτρονικής μουσικής στο Roof Stage του Gazarte

Τrip - hop, funk, soul, electric beats συνδυάζονται σε ένα καλοκαιρινό show

Ο DJ – παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στα decks του Roof Stage του Gazarte. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s της Μ. Βρετανίας, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ και parties, όπως αυτά της F1 Grand Prix και του Moto G.P.

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’90, φτιάχνοντας beats για hip hop MCs, έχοντας σαν μουσικές επιρροές ονόματα της rap σκηνής όπως Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Λίγο αργότερα, έχοντας μέσα του το «μικρόβιο» του πειραματισμού, αγοράζει 2 πικάπ και εξελίσσοντας την ικανότητά του scratching δημιουργεί το Lost Project το οποίο έφερε τη συνεργασία με μεγάλα ονόματα της βρετανικής hip hop σκηνής, όπως οι The Pharcyde, Task Force, The Beatnuts, και Afrika Bambaataa.

Τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα του το Bristol, μια πόλη με τεράστιο μουσικό υπόβαθρο, την πόλη που εκπροσώπησε και χαρακτήρισε το βρετανικό trip hop ήχο παγκοσμίως, στοχεύοντας πάντα στον πειραματισμό και τη διαρκή μουσική εξέλιξή του. Ποιος δεν έχει χορέψει το “Alright”, το απόλυτο ραδιοφωνικό hit ή το “Things get better”;

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.