Πασχαλινή γιορτή με θέα την Ακρόπολη

Μια φιλανθρωπική γιορτή για τα παιδιά του συλλόγου Lalibela

Την Κυριακή 17 Απριλίου σας περιμένουμε στο υπέροχο νεοκλασσικό δίπλα στους Αέρηδες, στην Πλάκα από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 σε μια προ-πασχαλινή γιορτή αφιερωμένη τα παιδιά του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών – Lalibela.

Στο χώρο θα λειτουργεί πασχαλινό παζάρι με τις χειροποίητες λαμπάδες μας (με τη δωρεά μόνο 5€), χειροποίητα γλυκίσματα και πασχαλινά δωράκια.

Από το πρωί θα σερβίρεται καφές, γλυκίσματα και κουλουράκια ενώ από το μεσημέρι θα μπορείτε να απολαύσετε χειροποίητες πίτες, τάρτες και άλλες λιχουδιές με ένα ποτήρι κρασί στην πανέμορφη βεράντα με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Το απόγευμα, στις 17:30, η υπέροχη ορχήστρα πνευστών Banda del Sol θα παίξει και φέτος για εμάς μουσική από τον κινηματογράφο καθώς και πολλές ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Τη μουσική εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε με τη δωρεά 5€.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη των παιδιών μας της οργάνωσης που βρίσκονται σήμερα χωρίς Έλληνα ανάδοχο, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela υποστηρίζει από το 1996 ορφανά και αβοήθητα παιδιά στην Αιθιοπία και τους εξασφαλίζει στέγη, τροφή, ένδυση, εκπαίδευση και ιατρική κάλυψη. Η υποστήριξη των παιδιών πραγματοποιείται μέσω προγραμμάτων «αναδοχής» από Έλληνες σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Αιθιοπία. Εθελοντές και ανάδοχοι επισκέπτονται κάθε χρόνο τα παιδιά σε αποστολές στην Αιθιοπία. Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος έχει υποστηρίξει 1.240 παιδιά ενώ περισσότερα από 250 είναι πλέον απόφοιτοι Ανώτερων και Ανώτατων Σχολών.

Η Banda del Sol ιδρύθηκε το 2013 από μέλη της πρώην Φιλαρμονικής του Δήμου Ηλιούπολης με μοναδικό σκοπό τη συνέχεια της σταθερής και πολυετούς συναυλιακής μας παρουσίας, σε μια προσπάθεια να συγκινηθούμε, να συγκινήσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε νέους φίλους του ήχου των πνευστών. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η μπάντα μας δεν έχει υπόσταση νομική, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και στις συναυλίες της εμφανίζεται πάντοτε αφιλοκερδώς. Υποδεχόμαστε πάντοτε με χαρά οποιονδήποτε μουσικό επιθυμεί να συμμετέχει, με μοναδικό κριτήριο τη μουσική του επάρκεια. Με άλλα λόγια, είμαστε μια μεγάλη παρέα μουσικών που αγαπάμε να παίζουμε μουσική με όποιον θέλει να βρεθεί κοντά μας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.