Πασχαλινό Bazaar από την Ομάδα Εθελοντισμού «Στήριξη»

Μία πρωτοβουλία για την στήριξη απόρων και πολύτεκνων οικογενειών

Πασχαλινό Bazaar οργανώνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου, η Ομάδα Εθελοντισμού «Στήριξη» του Συλλόγου Αποφοίτου Κολλεγίου Ανατόλια εν Αθήναις.

Η Ομάδα Εθελοντισμού «Στήριξη» υποστηρίζει από το 2011 άπορες, πολύτεκνες οικογένειες που τις υπέδειξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Το φετινό bazaar ενισχύουν με την παρουσία τους 20 καλλιτέχνες που διαθέτουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες.

Οι επισκέπτες του bazaar θα βρουν κάθε λογής πασχαλιάτικα είδη, δώρα, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα , σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

Συντελεστές

Μίνα Νομίδου, Ντίτα Αντωνοπούλου, Εμυ Τρικάρδου, Georgia Art Room, Demi ceramics, Σέλλη Κοέν-Ναμία, Έλενα Μαυρουδή, Ελεονόρα Πασπαλιάρη, Ρωξάνη Καμβύση, Νίνη Αντωνοπούλου, Μαριλένα Καρτελιά, Σεν, Μαριέλα Ρίζου, Έμιλυ Στεφάνου, Σοφία Αρκαδινού, Λυδία  Μαυρομμάτη, Ιλια Σοπέογλου, Σοφία Γαιτάνη, Τζιοβάννα Τσιόλα, Τέλης Καράμπελας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.