Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής – Reunion

«Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής - Reunion» στο Gazarte

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούρια τραγούδια

Ήταν το 2009-2010, όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Gazarte σε μια παράσταση που έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν.

Η παράσταση «Ένα πιάνο – μία φωνή» συνέχισε το ταξίδι της και εκτός συνόρων (Λονδίνο, Βοστόνη, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα) – αποτυπώθηκε και σε CD – και επιστρέφει για να μας χαρίσει και πάλι αξέχαστες στιγμές.

Η μοναδική φωνή της Άλκηστης που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, και οι υπέροχες μελωδίες που ξετυλίγονται στο πιάνο, που με μαεστρία παίζει ο Στέφανος, μας καλούν, να μπούμε στο παιχνίδι και να παραδοθούμε στη μαγεία. Μαζί σ΄ ένα πρόγραμμα λιτό μας καλούν σ’ ένα ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια.

Μαζί αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και, το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας την χαρά τους, το ταλέντο τους και την ενέργειά τους.

Μία από τις πλέον επιτυχημένες συνεργασίες στη δεκάχρονη πορεία του gazarte παρουσιάζεται ξανά στο σημείο που «γεννήθηκε».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 36 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

4 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.