Το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Αγίων Θεοδώρων έρχεται

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Αγίων Θεοδώρων

Πέντε σχήματα διαφορετικού μουσικού ύφους στο πρώτο πολυθεματικό μουσικό φεστιβάλ Αγίων Θεοδώρων

Το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Αγίων Θεοδώρων έρχεται στον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγ. Θεοδώρων, με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων:

Mahakala (doom heavy metal, Αθήνα)

Order of the Black Jacket (alternative / desert / progressive / rock, Κόρινθος)

Breath After Coma (alternative heavy rock, Αθήνα)

Drunk Jackals (boogie rock / country, Κόρινθος)

Spinball (alternative rock, Αθήνα)

Ο σύλλογος «Το Πράθι» και το πολιτιστικό κίνημα «Σέχτα» στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεών του Δήμου Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, διοργανώνουν το πρώτο πολυθεματικό μουσικό φεστιβάλ στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό ΟΣΕ, το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Σε αυτή την επίσημη πρώτη του, διεξαγόμενο υπό την Πανσέληνο του Ιουλίου, το φεστιβάλ θα αποτελείται από μία σειρά καλλιτεχνικών δράσεων, με σκοπό την ψυχαγωγία, την ανάδειξη των καλλιτεχνών, του ταλέντου τους, αλλά και των έργων τους.

Πέντε σχήματα διαφορετικού μουσικού ύφους, τα δύο τοπικά και τα τρία φιλοξενούμενα, από την πρωτεύουσα, θα παρουσιάσουν ζωντανά τις δισκογραφικές τους δουλειές, προερχόμενα από την διαρκώς αναπτυσσόμενη σε ποιότητα και ποσότητα εγχώρια σκηνή του Αγγλόφωνου εναλλακτικού και σκληρού ήχου.

Στις παράλληλες δράσεις, που θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή των ζωντανών εμφανίσεων των μουσικών σχημάτων θα συμπεριλαμβάνονται επιδείξεις πολεμικών τεχνών (kung fu και karate), έκθεση tattoo artists, ζωγράφων κ.α.

Αποτελούμενο από μία σειρά ιδιαίτερα πρωτοτύπων για την πόλη δράσεων, το Πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ Αγίων Θεοδώρων προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, να παραβρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου, σε αυτό που θα αποτελέσει το εναρκτήριο έναυσμα για τη δημιουργία ενός θεσμού, τον οποίον ο τόπος έχει ανάγκη και με το παραπάνω, ειδικότερα σε περιόδους πολιτιστικής και κοινωνικής κρίσης.

Τι είναι η Σέχτα:

Η Σέχτα είναι ένα πολιτιστικό κίνημα με κεντρικό στόχο της την ευθυγράμμιση της δυναμικής ανθρώπων από τους οποίους απαρτίζεται ο κόσμος των τεχνών. Καλλιτέχνες, συγγραφείς, παραγωγοί και επιχειρηματίες του πολιτιστικού χώρου, στέκονται αλληλέγγυοι μεταξύ τους προκειμένου να ενισχυθούν –και τελικά να πραγματοποιηθούν- τα οράματά τους μέσω της συνεχούς υποστήριξης των μελών της. Βασική αρχή της Σέχτας είναι να καλωσορίσει τον καθένα μαζί με το όραμά του εφόσον αυτός ή αυτή ενισχύει τα οράματα των υπολοίπων. Η Σέχτα είναι μία κίνηση με σκοπό να διδάξει πως τα σημαντικά επιτεύγματα προϋποθέτουν συλλογική προσπάθεια και όχι αλληλοσπαραγμό.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.