Αυτοσχεδιαστική κωμωδία από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group

Έχεις πρόσφατα χωρίσει;
Έχεις χάσει τη δουλειά σου και μαζί της το χαμόγελο από τα χείλη σου;
Έχεις οποιονδήποτε άλλο λόγο που κάνει τη ζωή σου να μοιάζει μίζερη και δίχως νόημα;

Τα παιδιά του Felizol- Improv Comedy Theater Group είναι η όαση που αναζητάς για λίγες ανάσες γέλιου.

Πώς θα σου φαινόταν αν έβλεπες επί σκηνής τον Δούκα ενός ράντζου στο διάστημα να είναι τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα που αρμέγει τις αγελάδες στους στάβλους του και θέλει κολασμένα να την κάνει δική του; Ή αν ήσουν καλεσμένη στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά» με υποψήφιους γαμπρούς έναν μικροβιοφοβικό και έναν τύπο διασταύρωση του Μπομπ Σφουγγαράκη με τον κύριο Καλαμάρη;

Έχεις κάποια ιδέα..; Σκηνοθέτησέ τους λοιπόν..!

Οι Felizol στη σκηνή. Χωρίς κείμενο, χωρίς κοστούμια και σκηνικά, χωρίς να έχουν γενικά καμιά ιδέα πού πάνε τα τέσσερα, με μόνα τους εργαλεία τον αυθορμητισμό, τη φαντασία και το παιχνίδι, απελευθερώνουν και ξετυλίγουν πάνω στη σκηνή το έμφυτο ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Ό,τι παρουσιάζεται στη σκηνή δημιουργείται εκείνη ακριβώς τη στιγμή, βασισμένο μόνο σε προτάσεις του κοινού, που συμμετέχει ενεργά, δίνοντας σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, ιδέες που καθορίζουν την εξέλιξή της. Με άλλα λόγια κάθε παράσταση είναι μοναδική, τελείως διαφορετική από την προηγούμενη. Δεν παίχτηκε ποτέ ξανά και ούτε και θα ξαναπαιχτεί στο μέλλον, αφού το κοινό κάθε φορά προτείνει και οι ηθοποιοί εκτελούν. Προκαλέστε τους, να ξεπεράσουν τα όρια (και θα το κάνουν, μην αμφιβάλλετε).

* Σημαντικό: Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στους γονείς των performers, με σκοπό να διασφαλιστεί κάθε κληρονομικό τους δικαίωμα.

Felizol – Improv Comedy Group
Οι Felizol είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα Improv Comedy της πόλης και ξεκίνησε πριν ένα χρόνο πειραματικά. Φέτος, συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό. Αποτελείται από 6 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους ασχολούνται με το stand-up comedy και το θέατρο παράλληλα. Τα μέλη της ομάδας συναντήθηκαν σιγά-σιγά, καθώς ο κοινός τους παρονομαστής ήταν -τι άλλο- η κωμωδία και το γέλιο.

Ο αυτοσχεδιασμός έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή σε κάθε παράσταση. Για την ακρίβεια, το κοινό είναι αυτό που ουσιαστικά θέτει κάθε φορά τις συνθήκες πάνω στις οποίες καλούνται να αυτοσχεδιάσουν οι 6 performers. Όπως είναι αναμενόμενο, οι τρελές ιδέες του κοινού δημιουργούν ευτράπελες, στα όρια του σουρεάλ, καταστάσεις, που ακριβώς επειδή δε βγάζουν κανένα νόημα, βγάζουν τελικά γέλιο μέχρι δακρύων!

https://www.youtube.com/watch?v=QwIeVgKu-ek

Συντελεστές

Επί σκηνής:
Αλέξανδρος Χαριζάνης, Στέλιος Ανατολίτης, Γιώργος Βαβούρας, Παναγιώτης Κούδας, Ρόζα Παναγιωτάκη, Ειρήνη Ξυγκάκη

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.