Παρατείνεται το Stand-up Comedy Show των Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη

Ήρθαν, είδαν, τους άρεσε, μας άρεσαν και επιστρέφουν δριμύτεροι, όχι μια αλλά έξι φορές. Από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, δύο από τους καλύτερους Stand Up κωμικούς της νέας γενιάς, ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν την παράστασή τους «Στα Πλάγια».

Η παράσταση «Στα Πλάγια» είναι ένας συνδυασμός από ολοκαίνουρια κείμενα του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου μαζί με τα καλύτερα κείμενα από την παράσταση του Μιχάλη Μαθιουδάκη «Όλο Λάθος».

Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια «αθηναϊκή», deep down και dirty παράσταση που θα γίνει για έξι μόνο βραδιές στον ανακαινισμένο χώρο του six d.o.g.s.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να την χάσετε.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.