Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων & Μεταναστών

«Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών στην οδό Νοταρά 26» στo Gagarin

Στη συναυλία συμμετέχουν οι Stress, Αρνάκια, Dustbawl, Mr. Highway Band κ.ά.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015 πραγματοποιήθηκε η κατάληψη του κτηρίου στην οδό Νοταρά 26, με σκοπό να μετατραπεί σε Στέγη για πρόσφυγες και μετανάστριες/ες. Εδώ και ένα χρόνο πρόσφυγες και αλληλέγγυοι δρούνε, μέσω ανοιχτής συνέλευσης, στη βάση της ισότητας, της αλληλεγγύης και της οριζόντιας λειτουργίας σ’ έναν κοινό αγώνα για καλύτερη ζωή, πέρα από κάθε είδους διαχωρισμούς.

Από το ξεκίνημα της κατάληψης μέχρι και σήμερα έχουν περάσει από το κτίριο πάνω από 5000 μετανάστριες/ες και αυτή τη στιγμή διαμένουν 100 άνθρωποι.

Με τις αρχές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης, και παρά τις αντιξοότητες, καλύφθηκαν οι ανάγκες σε στέγη, τροφή, υγειονομική περίθαλψη, μάθηση, νομική κάλυψη και ψυχαγωγία∙ συστατικά μιας αλληλεγγύης, η οποία πραγματώνεται αδιάλειπτα από όλες και όλους μαζί, όπως βιώθηκε σε όλη της τη δυναμική και το εύρος μετά τη φασιστική-δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η κατάληψη στις 24 Αυγούστου.

Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο σας καλούμε στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της Νοταρά 26 την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Gagarin, καθώς η ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη είναι συνεχής και αποτελεί το μοναδικό θεμέλιο στήριξης και συνέχισης ύπαρξης του εγχειρήματος.

Συντελεστές

Συμμετέχουν:
Stress
Αρνάκια
Dustbawl
Mr. Highway Band
Anfo
Coyote’s Arrow
The Dismissers
Narcosis
Hypnotic Nausea
Toxic Rabbit

Warm-up & after-show DJ set by Antonis Zivas

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.