Τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Genius» προβάλλονται στον «Δαναό»

Από το National Geographic και το CineDoc

Υπάρχει σωστός χαρακτηρισμός για τον Άλμπερτ Αϊνστάιν; Το National Geographic δίνει τις απαντήσεις μέσα από την σειρά «Genius», για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον θρύλο της επιστήμης.

Η σειρά είναι αφιερωμένη στην ιστορία του πιο γνωστού επιστήμονα, ξεκινώντας από την εποχή που ήταν ακόμα έφηβος και εξερευνά τόσο τα επαγγελματικά του επιτεύγματα όσο και την άστατη, παθιασμένη και περίπλοκη προσωπική του ζωή. Το cast της σειράς περιλαμβάνει τον Geoffrey Rush στο ρόλο του σπουδαίου επιστήμονα, Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Johnny Flynn στο ρόλο του Άλμπερτ στα πρώτα του βήματα στον χώρο της επιστήμης και την Emily Watson ως δεύτερη σύζυγο του και πρώτη του ξαδέρφη, Έλσα Αϊνστάιν.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει «Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματήσεις ποτέ να αναρωτιέσαι. Υπάρχει λόγος που υπάρχει η περιέργεια στον κόσμο».  Το National Geographic, σε συνεργασία με το CineDoc, προσκαλεί το κοινό στον Κινηματογράφο Δαναό, για να παρακολουθήσει την κινηματογραφική προβολή των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της σειράς «Genius», την Τετάρτη 31/05 από τις 18.30 το απόγευμα. Την προβολή θα προλογίσει ο καθηγητής Αστροφυσικής, Μάνος Δανέζης.

Το «Genius» προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 αποκλειστικά στο National Geographic.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.