Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων

Μία παράσταση εμπνευσμένη από όλους εκείνους που σε οποιαδήποτε εποχή & με οποιονδήποτε τρόπο απάντησαν σε αυτό που τους καταπίεζε

Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων είναι η παραστάσιμη φόρμα που οι Αδέσποτες Σκύλες χρησιμοποιούν ως όχημα για να μιλήσουν για την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα.

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από όλους εκείνους που σε οποιαδήποτε εποχή και τόπο, με οποιονδήποτε τρόπο απάντησαν σε αυτό που τους καταπίεζε δημιουργώντας ερωτήσεις, που έστω για μια στιγμή αμφισβήτησαν τα δεδομένα ακόμα και τις μεγαλύτερες βεβαιότητές τους, που γεύτηκαν έστω για μια στιγμή την προσωπική επαφή με τη ζωή και τον κόσμο έξω από την παραδεδομένη εικόνα.

Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων

Πρόκειται για μια παράσταση σαν συναυλία. Στη σκηνή 6 γυναίκες ηθοποιοί και 3 άντρες μουσικοί. Ακούγονται κείμενα των: Μπέκετ, Πεσσόα, Γκαλεάνο, Μπρεχτ, Καμύ καθώς και της Ντίνας Καφτεράνη. Η σύνθεση της πρωτότυπης μουσικής ανήκει στον Άγγελο Αγγελίδη.

Οι Αδέσποτες Σκύλες είναι μια αυτοργανωμένη μουσικοθεατρική ομάδα που ξεκίνησε το 2008 και λειτουργούν με παπούτσι (ελεύθερη συνεισφορά) υποστηρίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση στην τέχνη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.