Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου κάνει μία στάση στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του

Το ÉCU-On-The-Road συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του με ένα τριήμερο προβολών στην Αθήνα.

ÉCU – Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου επιλέγει και προβάλει μερικές από τις καλύτερες ταινίες ανεξάρτητης παραγωγής από όλο τον κόσμο, στην Αθήνα, από τις 30 Αυγούστου έως την 1η του Σεπτέμβρη. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην υπαίθρια αυλή του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ – σημείο Πολιτισμού, στο Γκάζι, Τετάρτη με Παρασκευή, από τις 20:45 μέχρι τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο.

Οι 27 ταινίες αποτελούν ένα εκλεκτικό και διασκεδαστικό μείγμα από βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, animation, μυθοπλασίας, φοιτητικές και πειραματικές ταινίες και προέρχονται 16 διαφορετικές χώρες. Ανάμεσά τους θα προβληθούν και οι ελληνικές συμμετοχές του ECU, το μουσικό βίντεο BACK ON MY FEET του Theo Papadoulakis και η ταινία κινουμένων σχεδίων DRAG ME του Νίκου Κέλλη. Θα προβληθεί επίσης η βραβευμένη ταινία CUBS (Καλύτερη Ευρωπαϊκή Ταινία Ανεξάρτητης παραγωγής 2017) σε σκηνοθεσία της Nanna Kristín Magnúsdóttir.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.