Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστων

Ένα φεστιβάλ με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και πρωτότυπες παραγωγές

Με το βλέμμα στο μέλλον και με οδηγό τη δημιουργία, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2017 έχει ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του. Ένα πρόγραμμα που γεμίζει ήχους και χρώματα το κτιριακό συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών, έτσι όπως το εμπνεύστηκε για τη φετινή αφίσα του Φεστιβάλ ο Ιρανός Babak Safari.

Οι Monophonics, αυτή η psychedelic soul και heavy funk μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο, έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια. Τώρα, στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν μια συναυλία με νέα και παλιότερα αγαπημένα κομμάτια τους. Δυο μέρες μετά, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, η Μονή Λαζαριστών θα γεμίσει με τη νοσταλγική και μελαγχολική μουσική του Goran Bregović.

Για πρώτη φορά θα επισκεφτούν την Ελλάδα οι Ισλανδοί Kaleo και θα ανεβούν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 25 Ιουλίου.  Μετά τον «Στρατηγό» το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συνεργάζονται για μια ακόμη παραγωγή. Αυτήν τη φορά, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, θα προβληθεί η ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν «Ο Χρυσοθήρας», με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ΚΟΘ.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου ετοιμάζεται για μικρούς και μεγάλους το Summer Circus, που θα φιλοξενήσει μια σειρά ειδικών παραστάσεων, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Λίγο μετά, το διήμερο 14 – 15 Ιουνίου είναι αφιερωμένο… στο χαμόγελο. Ένα μικρό Φεστιβάλ Κωμωδίας με παραστάσεις stand-up comedy, αλλά και με πρωτότυπες μουσικές συναντήσεις.

Στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα παρουσιαστούν καλοκαιρινές μουσικές συναυλίες και παραστάσεις Ελλήνων καλλιτεχνών. Η σκηνοθετημένη από τον Παντελή Βούλγαρη μουσική παράσταση «Εννέα και Πέντε», με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Οδυσσέα Ιωάννου (9/6). «Γυναίκες», η μουσική συνάντηση των Φωτεινής Βελεσιώτου, Αναστασίας Μουτσάτσου, Μυρτώς Αλικάκη (12/6). Η μελωδική και δυναμική εμφάνιση του Μιλτιάη Πασχαλίδη (16/6), η σύμπραξη του Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη (21/6), ο Μάριος Φραγκούλης (17/7), αλλά και «Ο δικός μας δρόμος» των Γιώργου Χατζηνάσιου και Γιώργου Θεοφάνους (19/7) θα βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 40 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.