1st Kidot Festival: Διήμερο παιδικό και εφηβικό Φεστιβάλ

1st Kidot Festival

Ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yoga και αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comic και manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extra large, clown show και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν αυτό το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό διήμερο της Θεσσαλονίκης.

Το 1st Kidot Festival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από την βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshop αποκλειστικά για ενηλίκους! Lego Academies, παιχνίδια με ρομπότ, σχολές γονέων, βρεφικό μασάζ, baby wearing και χορός για γονείς μαζί με τα παιδιά, προσκαλούν τους μεγαλύτερους επισκέπτες να πάρουν και αυτοί μέρος στις εκπαιδευτικές δράσεις του Kidot.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις. Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Τα Kidot Workshops και τα Side Events πλαισιώνονται από ενημερωτικές ομιλίες καθώς και έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές συναφών σχολών αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα και τάσεις γύρω από το παιδί και τον έφηβο και να γνωρίσουν πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στη πόλη προσφέροντας υπηρεσίες σε ολόκληρη την οικογένεια.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.