2ο Athens Internet Cat Video Festival

Το φεστιβάλ που προβάλλει τις διάσημες, αστείες και παιχνιδιάρες γάτες του διαδικτύου

Τις διάσημες, αστείες και παιχνιδιάρες γάτες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό, μέσα από μια ταινία, στο 2ο Athens Internet Cat Video Festival, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στον χώρο προβολής του bar Nixon.

Η Purina ONE σε συνεργασία με τη ΜΚΟ, Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και το Walker Art Center των ΗΠΑ, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «Internet Cat Video» στην Ελλάδα. Το Walker Art Center διοργάνωσε το πρώτο Φεστιβάλ «Internet Cat Video» το 2012, στη Minneapolis των ΗΠΑ. Με τη δεύτερη διοργάνωση του, το 2013,  ξεκίνησε μία παγκόσμια περιοδεία, που φέτος για δεύτερη φορά έρχεται στην Ελλάδα για να χαρίσει στιγμές γέλιου σε γατο-μαμάδες και γατο-μπαμπάδες.

Το Φεστιβάλ, που θα παρουσιάσει η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, ανοίγει τις πόρτες του στις 15:00 για τρεις προβολές της ταινίας: η πρώτη στις 16:00, η δεύτερη στις 18:00 και η τρίτη στις 20:00. Οι παρευρισκόμενοι, εκτός της φετινής ταινίας μικρού μήκους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα ελληνικά βίντεο που θα ξεχωρίσουν στο διαγωνισμό της Purina ONE, που θα τρέξει στη σελίδα Nιάου στο Facebook από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2 €
- 4 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.