Ένα έργο εμπνευσμένο από τις υποθέσεις παράνομης παιδικής εργασίας σε εν πλω εγκαταστάσεις επί των διεθνών υδάτων

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου Αιώνα Λεία Βιτάλη και το «Αγγέλων Βήμα», το οποίο στεγάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ αυτού, ανακοινώνουν το πέμπτο έργο του 3ου φεστιβάλ ελληνικού θεατρικού έργου του 21ου αιώνα. Πρόκειται για το νέο έργο της Ναταλίας Κατσού «Βυθός» σε σκηνοθεσία της συγγραφέως/σκηνοθέτριας που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 20.00.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της φωτορεπόρτερ Λυδίας μόλις είχε ξεκινήσει το φωτορεπορτάζ της στη Μέση Ανατολή, ακολουθείται από αλλοπρόσαλλες επιστολές που αναστατώνουν την αδελφή της Στέλλα και τον σύζυγό της Παύλο. Τη στιγμή που οι δυο τους, τρομοκρατημένοι για την τύχη της, προσπαθούν να τα αποκρυπτογραφήσουν, στην άλλη άκρη της πόλης, ο γενικός διευθυντής της μεγαλύτερης βιοτεχνίας ενδυμάτων, ο Κίμων, εμπιστεύεται στην καινούρια γραμματέα του, την παράξενη Μανόλια, το κλείσιμο μιας υψηλής συμφωνίας με ξένους επενδυτές. Καθώς όμως μπλέκεται μαζί της σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, θα αναδυθεί ένα ηλεκτροφόρο μυστικό που ενώνει τους 4 ανθρώπους και που ο Κίμωνας πίστευε πως έχει θαφτεί στον σκοτεινό βυθό.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από τις υποθέσεις παράνομης παιδικής εργασίας σε εν πλω εγκαταστάσεις επί των διεθνών υδάτων, κι ο άξονας περιστρέφεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας φωτορεπόρτερ που ενώνει τους τέσσερις χαρακτήρες και τους εξαναγκάζει να αντιμετωπίσουν σκληρά κι απωθημένα μυστικά.

Η συγγραφέας και σκηνοθέτις Ναταλία Κατσού, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, μετά την έκδοση του θεατρικού της έργου «Σπαράγγια με φτερά» (εκδ. Βακχικόν) και τη σκηνοθετική της επιτυχία με την tango-opera Maria de Buenos Aires του Astor Piazzolla στο Grimeborn Festival του Λονδίνου (Operaview, Αύγουστος 2016), επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούριο θεατρικό της έργο «Βυθός».

Συντελεστές

Συγγραφέας: Ναταλία Κατσού
Σκηνοθεσία: Ναταλία Κατσού
Σκηνικά / Κοστούμια: Μάιρα Βαζαίου
Φωτισμοί / Βίντεο: Γιάννης Κατσαρής
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Διδασκαλία προφοράς: Βασίλης Κουκαλάνι
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Γεωργιάδου
Βοηθός Σκηνογραφίας: Λευκή Δεριζιώτη
Διεύθυνση Σκηνής: Δέσποινα Βαλανά
Φωτογραφίες: Γιάννης Κατσαρης

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ελισάβετ Γιαννακού, Αργύρης Γκαγκάνης, Ιλιάνα Παζαρζή

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.