3+1 στο Ρομάντσο: Αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις

Τρεις ντράμερ της αθηναϊκής σκηνής θα καλούνται κάθε φορά να αναμείξουν τον ήχο τους με τρεις εγχώριους μουσικούς

Η δράση 3+1, είναι η νέα σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιείται στο Ρομάντσο. Τρεις ντράμερ της αθηναϊκής σκηνής θα καλούνται κάθε φορά να αναμείξουν τον ήχο τους με τρεις εγχώριους μουσικούς, με στόχο το συνδυασμό διαφορετικών ειδών, τον πειραματισμό και τον επαναπροσδιορισμό των μουσικών τους ταυτοτήτων.

Ο κάθε ένας μουσικός θα συναντάει τους τρεις ντράμερ για ένα μισάωρο session γεμάτο αναπάντεχους συνδυασμούς και μουσικά ταιριάσματα.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο δεύτερο 3+1, οι Δανάη Παλάκα, King Elephant και Νώντας Κακλαμάνης συναντούν τους Άκη Σίνο, Don Σταυρινό και Σπύρο Παναγιωτόπουλο για να παρουσιάσουν το μουσικό τους αποτέλεσμα στη σκηνή του Ρομάντσο.

3

Δανάη Παλάκα
King Elephant
Νώντας Κακλαμάνης

+1

Άκης Σίνος
Don Σταυρινός
Σπύρος Παναγιωτόπουλος

Δανάη Παλάκα
Η Δανάη Παλάκα είναι drummer και μουσικός. Στο παίξιμό της συνδιάζει επιρροές από από jazz, funk και ανατολίτικα στοιχεία, εφαρμοσμένα σε pop και αυτοσχεδιαστική μουσική. Έχει συμμετάσχει σε σχήματα, όπως Dervisis (fka Kid Flicks), Post Lovers, Microondas κ.α. . Στο 3+1 θα αυτοσχεδιάσει με drum kit Gretsch Catalina Jazz Club, πιατίνια Bosphorus και Istanbul και διάφορα άλλα μικρά κρουστά.

King Elephant
Ο King Elephant αποτελεί το 1/4 των Baby Guru, είναι μουσικός παραγωγός, ντράμερ, δάσκαλος και ένα μεγάλο φιλοσοφικό τίποτα.

Νώντας Κακλαμάνης
Ο Νώντας Κακλαμάνης είναι Beatmaker –musician.Γεννήθηκε στην Αθήνα και απόφοιτησε στη σχολή πολιτικών μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και σήμερα εμπλέκεται σε αρκετά σχήματα που δραστηριοποιούνται με βάση την Αθήνα. Το Man in the Bathroom ειναι η προσωπικη του φάση όπου ξεκίνησε με αφορμή της δημιουργίας μουσικού χαλιού στη συμμετοχή του στο ΜΕΣΑ. Θα παίξει με drum kit.

Άκης Σίνος
Ο Άκης Σίνος χρησιμοποιεί κυρίως αναλογικά synthesizer και διάφορα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, εξερευνώντας ένα ευρύ φάσμα ήχων που κινούνται στα ευρύτερα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής. Μέσω του label Hypermedium ασχολείται με την παραγωγή δίσκων και την εξερεύνηση των σύγχρονων τάσεων στην ηλεκτρονική και ψηφιακή τέχνη.

Døn Σταυρινός
Ο Don ζει στο κέντρο της Αθήνας, όπου και διατηρεί το “Στούντιο Εννιά”, ένα DIY στούντιο ηχογραφήσεων και χώρο για live με free improvisational χαρακτήρα. Ως μουσικός έχει συνεργαστεί με χορευτές, χορογράφους, εικαστικούς, ποιητές , μουσικούς όλου του φάσματος και εμφανιστεί σε πληθώρα χώρων, από παραστάσεις στη μέση του δρόμου, κατειλημμένους χώρους, κουτούκια, μπάρ, θέατρα, στάδια…

Σπύρος Παναγιωτόπουλος
Ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος συνθέτει instrumental μουσική με το σύγχρονο μουσικό όργανο handpan από το 2010 με το μουσικό ψευδώνυμο Σπύρος Παν. Έχει κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές (Hanging on a Dream, Omega, Quiver) και παράλληλα έχει συμμετοχές σε κομμάτια ελληνικών μπαντών καθώς και στο soundtrack της ταινίας «Άνθρωπος στη Θάλασσα». Το 2015 ξεκινά να εργάζεται για την αμερικάνικη εταιρεία Pantheon Steel, φτιάχνοντας handpan στο εργαστήρι του στο κέντρο της Αθήνας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.