4ο Taratsa International Film Festival

70 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος, για πρώτη φορά µε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους

Το φετινό Taratsa International Film Festival έρχεται ανανεωµένο από 23 έως και 27 Αυγούστου, και δίνει σε όσους θέλουν να παρευρεθούν, σύντομες οδηγίες επιβίωσης.

Οι χώροι προβολών είναι έξι. Απ’ αυτούς τρεις είναι γνωστοί από τις προηγούμενες διοργανώσεις (Τ2: ΕΣΗΕΜΘ, Τ3: Δ.Σ.Θ., Τ5: Urania bar). Όσον αφορά τους υπόλοιπους, η ταράτσα Τ1 φιλοξενείται στη Λέσχη Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως Λέσχη Μπριτζ, στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νίκης, στο λευκό διατηρητέο κτίριο με τον αριθμό 63. Ο νέος ξενώνας της πόλης, το Stay Hostel της Ίωνος Δραγούμη 61, για 5 ημέρες μετονομάζεται σε ταράτσα Τ4, ολοκληρώνοντας τη λίστα των τεσσάρων σημείων προβολής του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος.

Η τρίτη προσθήκη γίνεται στο γνωστότερο σημείο της πόλης, ακριβώς δίπλα από τον Λευκό Πύργο, το Cafe Θέα/tro στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, όπου κατά τη διάρκεια του 4ου Taratsa IFF θα είναι γνωστό ως ταράτσα Τ6. Εκεί θα προβληθούν ταινίες από το Τμήμα Παράλληλων Προβολών.

Επίσης, φέτος οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και τις 70 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος, για πρώτη φορά µε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- 5 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.