4η Μέρα με τα Χρώματα

Μία γιορτή χαράς με συμμετοχικά παιχνίδια & happenings σ 'έναν Xρωματοπόλεμο

Η 4η Μέρα με τα Χρώματα έχει γίνει θεσμός πλέον για τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Στρατόπεδο Κόδρα, από το μεσημέρι έως το βράδυ.

Η μέρα περιλαμβάνει συμμετοχικά παιχνίδια, όπως επίσης happenings που λαμβάνουν χώρα σε περιοδικά διαστήματα. Στις 17:00 δίνεται το σύνθημα και ο ουρανός «βάφεται» με χρώματα. Ο παλμός των χιλιάδων παρευρισκομένων, σε αυτές τις συντονισμένες ρίψεις είναι μοναδικός. Οι ρίψεις ακολουθούν ανά μία ώρα μέχρι τις 20:00. Xρωματοπόλεμος, djs, σκοποβολή paintball, τελετές γάμου, συμμετοχικά παιχνίδια, ομάδες χορού Bollywood, breakdance, κρουστά, εκπλήξεις σε μία Μέρα που θα δημιουργεί και φέτος εμπειρίες και συναισθήματα σε όλους.

Η Μέρα με τα Χρώματα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ομάδα SFINA στο Στρατόπεδο Κόδρα και συμβαίνει έκτοτε, μία φορά ετησίως, στο ίδιο μέρος κάθε Σεπτέμβρη. Είναι μία γιορτή χαράς, αφιερωμένη στην ανθρώπινη επικοινωνία. Μία ημέρα αφιερωμένη στη ζωή, στην αγάπη και στην ομοψυχία. Aπό τις 14:00 η μέρα και μετά εξελίσσεται με ομαδικά παιχνίδια και συνεχίζεται με την έναρξη του μεγάλου Xρωματοπόλεμου. Αυτός, δίδεται με την αντίστροφη μέτρηση και την χαρακτηριστική πλέον μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Κύμα» από τον Κωνσταντίνο Βήτα. Από κεί και πέρα η ημέρα συνεχίζεται με εκπλήξεις για τον κάθε συμμετέχοντα.

Η παρεμβατική ομάδα SFINA δημιουργήθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την διακοπή της ρουτίνας του αστικού τοπίου.

«Φορέστε λευκά ρούχα»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.