6o Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους 2017: Μουσική στην καρδιά του βουνού των Μουσών

6o Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους 2017: Μουσική στην καρδιά του βουνού των Μουσών

Το 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής κοντά στην Αττική ανάμεσα στα έλατα του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, στην Αρβανίτσα, ή αλλιώς το 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής κοντά στην Αττική, που πραγματοποιείται στo οροπέδιο που ξεπροβάλλει ανάμεσα στα έλατα του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων.

Από το 2012, που ξεκίνησε ο θεσμός, ο ΕΟΣ Κυριακίου έχει να επιδείξει ένα πρόγραμμα μετακλήσεων, αφού από τη σκηνή του έχουν παρελάσει οι πλέον αγαπημένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί της εποχής.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να καταφθάσουν στο χώρο με τις σκηνές τους και να συνδυάσουν τη συναυλιακή εμπειρία με το προνόμιο της διαμονής κυριολεκτικά στην καρδιά της φύσης, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών».

Eιδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ, για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Λίγα λόγια για την τοποθεσία:

6o Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους 2017: Μουσική στην καρδιά του βουνού των Μουσών

Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Το οροπέδιο απέχει μόλις 20 – 30 λεπτά από τις παραλίες του Κορινθιακού κόλπου, οπότε εκτός από το βουνό μπορεί κανείς να απολαύσει και τη θάλασσα. Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

 

Για τον Ε.Ο.Σ. Κυριακίου:

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την ομορφιά της περιοχής.

 

Line-up του φετινού φεστιβάλ:

Παρασκευή 14/7
Σωκράτης Μάλαμας

Μελίνα Κανά – Πάνος Παπαϊωάννου – Rom Royale
Σωτήρες

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης

Σάββατο 15/7
Γιάννης Χαρούλης
Ματούλα Ζαμάνη
Γιώργος Μάγκας σε ρυθμούς jazz
Πέτρος Μάλαμας

Κυριακή 16/7
Κωστής Μαραβέγιας
Radio Sol
Soul Destiny
Polkar

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 35 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.